Nieuwe danslessen

Hallo,

De nieuwe cursussen starten vanaf september 2018. Momenteel hebben wij nog geen mogelijkheid om een beginnerles te starten. Mochten wij nog een mogelijkheid vinden dan zullen wij dit uiteraard hier vermelden. U kunt wel bij ons d.m.v. privelessen de beginselen van bijvoorbeeld een Quickstep leren (voor een openingsdans). Zie hiervoor het kopje Privélessen.

GEVORDERDEN

Voor  de maandagavond zijn wij nog op zoek naar een geschikte ruimte in de omgeving van Wageningen/Ede. Op donderdag wordt er les gegeven in Heteren in “De Bongerd”.

Inschrijven kan momenteel uitsluitend door telefonisch contact op te nemen.

Dit kan het beste via 06-8200 2600 (u kunt ook een mailtje sturen naar info@swingpoint.nl, dan neem ik contact met u op)

 

Contributie
Wij werken net als sportscholen met een maandcontributie. De maandcontributie bedraagt € 31,50 per persoon per maand. Als u nog geen lid bent (geweest), dan betaalt u eenmalig inschrijfgeld ad € 15,- per persoon.

De maandtermijnen zullen per automatische incasso vooraf worden geïncasseerd.
U schrijft in voor een periode van minimaal 4 maanden. Daarna kunt u opzeggen  met een opzegtermijn van 1 maand. (Wanneer u bijvoorbeeld op de 1e van de maand opzegt, dan wordt nog geïncasseerd voor de lopende maand én de daarop volgende maand!)

Het dansseizoen bestaat uit ten minste 30 lessen verdeeld over 8 maanden.
Er kunnen tijdens het seizoen lessen uitvallen, hierover wordt u tenminste 2 weken van te voren ingelicht.
Als u niet opzegt gaat u in september gewoon door met de vervolglessen.
U hoeft in het nieuwe seizoen dus niet meer in te schrijven. Wel bent u dan weer automatisch ingeschreven voor een periode van 4 maanden! U blijft op hetzelfde tijdstip/dag ingeschreven. Het kan echter zijn dat het lesrooster wijzigt. U krijgt dan bericht van ons met een voorstel. Het is dan aan u de keuze of u akkoord gaat met de wijziging of per direct wilt stoppen (er geldt dan geen opzegtermijn!)
Uw lidmaatschap loopt dus door tot u opzegt.
OPZEGGEN VOOR SEPTEMBER DIENT UITERLIJK 31 MAART TE WORDEN GEDAAN!

Toch kan ook les door ons worden stopgezet. U krijgt dan tenminste 3 weken voor de laatste les bericht van ons. U kunt dan besluiten om over te stappen naar een andere les. Kunt/wilt u dat niet dan stopt uw lidmaatschap automatisch, nadat de lessen zijn gestopt.
Er wordt alleen rekening gehouden met de kerstvakantie en de paasdagen. Dan vallen de lessen uit. Dit kan ook gebeuren wanneer de zaal bijvoorbeeld niet beschikbaar is. Wij garanderen tenminste 30 lessen over een periode van 8 maanden. Mocht dit niet gehaald worden dan zal de laatste incasso naar verhouding worden aangepast!